نیل مارتین که یکی از مدیران داخلی گوگل است در این باره طی یک پست در وبلاگ گفت :«محصولات ما تنها برای این هستن که کاربران بتونن نظرات خودشون رو ارائه بدن و به اشتراک بذارن و هم چنین اطلاعات مورد نیازشون رو به راحتی به دست بیارن. و ما باور داریم که فعال بودن سرویسها به معنی انتخاب بیشتر ، آزادی بیشتر و در نهایت توانایی بیشتر برای مردم ایران و مردم سراسر جهان خواهد بود.»
دولت اوباما کم کم دارد به شرکتهای فناوری اجازه می دهد که بتوانند سرویسهای آنلاین خود از جمله سرویسهای اشتراک تصاویر و چت را حداکثر تا ماه اسفند و فروردین برای کاربران ایرانی فعال کنند. حال این که پشت این برنامه چه سیاستی نهفته است ، جای تأمل دارد.
در همین زمان ، یکی از اعضای ارشد هيئت رئیسهی شرکت گوگل این تصمیم گوگل را برای کمتر کردن تحریمها تحسین کرد. تا کنون ، شرکتهای فناوری اجازهی ارائهی این سرویسها را به ایرانیان به دلیل تحریمهای شدید اینترنتی علیه ایران نداشته اند.
البته برخی سرویسهای گوگل ازجمله Adsense ، Adwords و Checkout هنوز برای ایرانیان غیرفعال هستند.
سخنگوی گوگل ادامه داد :«گوگل هم چنین دانلود سرویسها را برای کاربران کوبا ، کره شمالی ، سوریه و سودان هنوز فعال نکرده است. اما ممکن است سیاستهای ما در آینده تغییر کند و سرویسها در دسترس عموم قرار گیرند. اما به هر حال هنوز کاربران این کشورهای نمی توانند سرویسهای گوگل را دانلود کنند.»
اگر به طور اتفاقی هم اکنون از داخل ایران این متن را میخوانید، میتوانید به طور قانونی تعدادی از بهترین برنامههای کاربردی گوگل که تا کنون توسط این کمپانی عرضه شده است را دانلود کنید. پیش به سوی گوگل ارث، پیکاسا، و گوگل کروم، تا بتوانید از بهترینها استفاده کنید و بهرهمند شوید.
منبع: Googleblog


نظرات شما عزیزان: