جولین آسانژ، بنیانگذار ۳۹ ساله وبسایت ویکیلیکس که با انتشار اسناد محرمانه سیاسی و دیپلماتیک آتشی در خرمن دیپلماتها و سیاستمداران دنیا افکنده، پیش از بازداشت در لندن، یادداشتی نوشت که در وبسایت «استرالین» منتشر شد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این گزارش بسیار تاثیر گذار به ادامه مطلب مراجعه نمائید :
هرچند در این وبلاگ مجالی برای درج مطالب عاطفی نیست ، اما از این همه باکلاس صحبت کردن و کتابی نوشتن خسته شدم . به نظر من تکنولوژی و فناوری زمانی به درد میخوره که باعث تسکین روح و روان باشه و تبدیل به استرس نشه ...
به هر حال دوست داشتم حداقل یه مطلب بدون هیچ گرنه اثر از گرفتاری های روزمره تو وبلاگم داشته باشم ;
لازم نیست بیشتر توضیح بدم . خودتون تو ادامه مطلب دستگیرتون میشه !
آیا تا کنون ایده کسب درآمد از کپچا را شنیده بودید ؟
به طور حتم تاکنون در فرمهای ثبت نام و یا ورود به سایتهای مختلف با تصویری از حروف و اعداد که عمدتاً کج و ناواضح رسم شدهاند برخورد کردهاید و از شما خواسته شده تا آنرا به شکل صحیح خوانده و بادقت در یک جعبهٔ متن وارد کنید. اگر چنین است شما با یک کپچا (Captcha) سر و کار داشتهاید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید :
قابل توجه کاربران گرامی : برای مشاهده ادامه این مطلب میبایست عضو شوید .
»» هم اکنون میتوانید توسط مراجعه به این آدرس در وبلاگ ثبت نام نمائید .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
وقتی سخن از مرکز امداد رخدادهای امنیتی در حوزه فناوری اطلاعات یا CERT به میان میآید، متخصصین امنیت و یا حتی مدیران شبکه به فکر یک گروه کارآمد میافتند که قادر است در کمترین زمان موجود، مشکلات و رخدادهای پیش آمده را بررسی و برای آنها راه حل ارائه دهد.
در سالهای اخیر رخدادهای فراوان امنیتی در ایران به وقوع پیوسته که مجال بررسی همه آنها در این بحث نیست، اما نگاهی گذرا آلودگی هزاران سیستم به ویروسهایی مانند Slammer و Blaster و در همین اواخر Conficker نشان دهنده ضعف در اطلاعرسانی و پیگیری مشکلاتی از این دست میباشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید :
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به روز رسانی: این خبر بعد از برگزاری کنفرانس ناسا با اطلاعات بیشتر تکمیل شده است.
ناسا اعلام کرده بود ساعت ۱۰:۳۰ امشب به وقت ایران یک کنفرانس خبری ویژه برگزار می کند. اما خبرهایش چند ساعتی زودتر لو رفته است. به نظر میرسد ناسا شکل جدیدی از حیات روی زمین کشف کرده که از نظر ساختار بیولوژی با چیزی که بشر تا به حال میشناخته متفاوت است.
بله! انسانها نمی توانند در راه راست حرکت کنند! یعنی اگر هیچ نشانه ثابتی برای تطبیق مسیر وجود نداشته باشد همه ما در یک مسیر دایره ای حرکت خواهیم کرد و نهایتا گم میشویم. علتش هم واقعا معلوم نیست اما پژوهشگران انستیتو سایبرنتیک علوم زیستی ماکس پلانک طی آزمایشهای مختلفی بر این مساله صحه گذاشته اند.
با همه گیر شدن فناوری اطلاعات و ارتباطات به نوعی باید گفت زمینه های تخصصی علمی نیز در این حوزه خاص با رشد چشمگیری روبه رو بوده است تا آنجا که امروزه موارد آموزشی بسیاری در این حوزه خاص توانسته علاقه مندان بسیاری را به خود جذب کند؛ مدارکی که بازار کار بسیاری در دل خود جای داده است. یکی از این مدرک ها که به عنوان یک مدرک رده بالا در مهندسی شبکه به شمار می آید مدرک CCNP است.
گفتنی است افرادی که صاحب مدرک مذکور باشند قادر خواهند بود شبکه های بزرگ کامپیوتری را که بین ۱۰۰ تا بیش از ۵۰۰ کامپیوتر دارند نصب، پیکربندی و عیب یابی کنند. این نوع شبکه ها که عموماً در کارخانجات صنعتی بزرگ، مراکز عظیم تجاری و همچنین سازمان های بزرگ مستقر هستند، برخلاف شبکه های محلی کوچک و شبکه های دفتری، به دلیل نوع استفاده، تعداد کاربران زیاد و نقشی که در پیشبرد اهداف نهایی آن سازمان ایفا می کنند، از حساسیت و اهمیت حیاتی برخوردارند. بنابراین افرادی که با کسب مدرک CCNP پا به عرصه این گونه شبکه ها می گذارند نسبت به دارندگان مدارک دیگری چون CCNA، اهداف بزرگ تر و به دنبال آن مشکلات و دردسرهای بیشتری را پیش رو دارند. در عوض این افراد از لحاظ موقعیت شغلی در رده های بالاتر، از لحاظ حساسیت نقشی که بر عهده دارند دارای مسوولیت خطیرتر و از لحاظ درآمد، وضعیتی مطلوب تر از سایر دست اندرکاران طراحی و نصب شبکه دارند.
شما روزانه دندانهایتان را مسواک می زنید، چرخهای ماشینتان را هر چند وقت یک بار عوض میکنید، و دستکم دو بار در هفته ورزش میکنید. به عبارت دیگر، شما عادات خوب بسیاری دارید، اما وقتی نوبت تکنولوژی میرسد، قضیه طور دیگری است. آیا شما همه آیکونهایی که دسکتاپتان را شلوغ کرده اند میشناسید؟ یا چرا رمزهای عبورتان را در دفترچه یادداشتتان نوشتهاید؟ یا از نسخه پشتیبان (بک آپ) نصفه و نیمه ای که ماهی یکبار میگیرید اطمینان دارید؟ اینها از عواقب عادات بد است و همهاش هم اینها نیست.
با سلام به شما کاربر گرامی
بدین وسیله به اطلاع میرساند وبلاگ فوق به آدرس www.ICTpars.com انتقال یافت .
البته مطابق با برنامه ، تاریخ انتقال وبلاگ ابتدای سال آینده اعلام شده بود ، که متاسفانه به دلیل یک سری از مشکلات فنی از طرف سرویس دهنده لوکس بلاگ این برنامه زودتر عملی شد .
منتظر دیدار شما عزیزان در وبسایت جدیدمان با عنوان مجله خبری تحلیلی پارس هستیم .
مدیریت وبلاگ - علی حقیقت جو

طلوع و غروب آفتاب، گردش کره زمین و ریتم ضربان قلب همگی از الگوهای زمانی مشخص پیروی میکنند
چرا زمان کلاس های درس حدود ۹۰ دقیقه است؟
چرا تابستان ها مدارس تعطیل است؟
چرا پزشکان اصرار دارند که دارو را سروقت مصرف کنیم؟
چرا بعضی شب ها بی علت بی خواب می شویم و چرا برخی صبح ها حوصله از رختخواب بیرون آمدن را نداریم؟
قصه ماه و پلنگ و زوزه گرگ و قرص ماه از کجا نشات می گیرد؟